Even voorstellen

Linda Brouwer

Ik ben een geboren en getogen “Velpse” en ben na mijn VWO diploma in 1985 naar Den Haag verhuisd om daar de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen die ik na de gebruikelijke 4 jaar succesvol heb afgerond. Vanaf 1990 ben ik als diëtist werkzaam geweest in de thuiszorg met Velp, Rozendaal & Arnhem als werkgebied.


Visie

In 2009 heb ik besloten mijn eigen diëtistenpraktijk Voeding met Visie Velp op te zetten. Deze beslissing was vooral gebaseerd op de vooruitstrevende ontwikkelingen binnen de eerstelijns zorgverlening in Velp en Rozendaal: de zorgbehoeften van de inwoners van Velp en Rozendaal staan centraal en door een goede samenwerking tussen diverse zorgverleners wordt de zorg goed afgestemd. http://www.eenplus.nl.

Bij de opzet van deze “geïntegreerde eerstelijnszorg” ben ik vanaf het begin nauw betrokken geweest. Mijn visie op de voedingszorg in Velp sluit daar naadloos op aan. Daarom heb ik ook voor de naam Voeding met Visie Velp gekozen.

Naast het geven van goede, bruikbare adviezen staan uw persoonlijke doelen en wensen centraal. Er zal veel aandacht zijn voor motivatie, coaching en ondersteuning met alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 30 jaar heb opgebouwd.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Susanne-HustinxSusanne Hustinx

Ik ben Susanne Hustinx en ben sinds april 2021 werkzaam als diëtist in de praktijk Voeding met Visie Velp.
Tijdens mijn jeugd heb ik altijd in Velp gewoond en toen ik ging studeren, ben ik naar Arnhem verhuisd.
Als kind moest ik al op mijn voeding letten. Hierdoor ben ik vanaf jonge leeftijd in voeding geïnteresseerd en was de keuze voor de opleiding Voeding en Diëtetiek snel gemaakt. In april 2021 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tijdens mijn opleiding heb ik de minor "Voeding en Beweging" gevolgd. In deze minor heb ik geleerd wat het belang is van gezonde voeding in combinatie met beweging bij ziekte en herstel. Deze kennis neem ik graag mee in de dieetbegeleiding. Mijn focus ligt op het helpen van mensen om met een stapsgewijze aanpak gedragsverandering te bewerkstelligen dat niet alleen op korte-, maar ook op lange termijn volgehouden kan worden.
Naast het werken als diëtist bij Voeding met Visie Velp ben ik ook werkzaam als voedingsassistente in het Radboudumc waar ik het eten en drinken voor de patiënt op de afdeling verzorg.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.