Even voorstellen

Linda Brouwer

Ik ben een geboren en getogen “Velpse” en ben na mijn VWO diploma in 1985 naar Den Haag verhuisd om daar de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen die ik na de gebruikelijke 4 jaar succesvol heb afgerond. Vanaf 1990 ben ik als diëtist werkzaam geweest in de thuiszorg met Velp, Rozendaal & Arnhem als werkgebied.


Visie

In 2009 heb ik besloten mijn eigen diëtistenpraktijk Voeding met Visie Velp op te zetten. Deze beslissing was vooral gebaseerd op de vooruitstrevende ontwikkelingen binnen de eerstelijns zorgverlening in Velp en Rozendaal: de zorgbehoeften van de inwoners van Velp en Rozendaal staan centraal en door een goede samenwerking tussen diverse zorgverleners wordt de zorg goed afgestemd. http://www.eenplus.nl.

Bij de opzet van deze “geïntegreerde eerstelijnszorg” ben ik vanaf het begin nauw betrokken geweest. Mijn visie op de voedingszorg in Velp sluit daar naadloos op aan. Daarom heb ik ook voor de naam Voeding met Visie Velp gekozen.

Naast het geven van goede, bruikbare adviezen staan uw persoonlijke doelen en wensen centraal. Er zal veel aandacht zijn voor motivatie, coaching en ondersteuning met alle kennis en ervaring die ik de afgelopen ruim 25 jaar heb opgebouwd.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.